kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Újra dobogón a Korda Juniorok

A Korda Racing mindkét versenyzőpárosa dobogós helyen végzett a Baranya Kupán, ifjabb Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva a Rallye2 abszolút értékelésében lett harmadik, míg Balics Ákos és Borsfai Dávid a Historic D2-es kategória második helyét szerezte meg.

Két héten belül második fellépésükre készültek a Korda Racing rali párosai, Székesfehérvár után a múlt hétvégén már Komlón gyülekezett a Rallye2-es és a Historic Bajnokság mezőnye. Rallye2-ben Vizelli Károly úgy érkezett a rajthoz, hogy élen állt az abszolút értékelésben, így elsődleges célja nem is lehetett más, minthogy megőrizze vezető pozícióját. Bár győzni nem sikerült, Karcsi a verseny végén úgy érezte, élete egyik legjobb versenyét teljesítette.


Ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva: Azt gondolom, elégedettek lehetünk a Baranya Kupa után. A hétvégi egy szuper verseny volt, talán a szezon eddigi legjobbja, annak ellenére, hogy nem a legfényesebben csillogó éremmel térhettünk haza. Nekem sokat számít, hogy, tudtunk csatázni a fiúkkal az élen. Az első gyorsaságin sok bent marad, de vasárnap támadtunk, próbáltunk felzárkózni Gergőre és Andrisra. Tartottuk a lépést, helyenként pedig adtunk is nekik pár másodpercet, ami elégedettséggel tölt el. Egy jó verseny van mögöttünk, sokat tanultunk ezeken a pályákon mikor tempót kellett autózni. Az ember akkor fejlődik, mikor lehet feszegetni a határokat. Ez nálunk is megvolt, persze még sikerült a határ innenső oldalán maradni. Sajnáltam, hogy sok Zsiguli kiesett, mindenkinek sok kitartást a visszatéréshez és a felépüléshez. Hatalmas köszönet mindenkinek, elsősorban a fiúknak, akik felkészítették az autót, valamint Nagy Petinek külön köszönjük a munkát, hiszen rengeteget szerelt és szervezkedett és koordinált mindenkit egész hétvégén. Várjuk a Salgó Rallyt!
 

Balics Ákos idei szezonját eddig kisebb-nagyobb műszaki hibák árnyékolták be, így Ákos már azzal is elégedett lett volna a rajtban, ha végre egy problémamentes autózást tud bemutatni.


Balics Ákos/Borsfai Dávid: Csak pozitív emlékeink voltak a tavalyi Baranya Kupáról, ezért nagyon vártuk az idei futamot. A Székesfehérvár Rally után a fiúk egyből rávetették magukat az autóra és gőzerővel elkezdték a felkészítését. Most sem csalódtunk bennük, hiszen egy tökéletesen felkészített autót kaptunk tőlük. A szombati napon elért részeredményekkel elégedettek voltunk, de tudtuk, vasárnap jön az igazi verseny. Sajnos aztán rögtön az első szakaszon lecsúsztunk az útról, megütöttük a bal első futóművet, és a szervizparkig hátralevő másfél szakaszt elgörbült lengőkarral kellett befejeznünk. A szervizparkban a srácok kicserélték a sérült alkatrészt, és néhány apróbb simítás után újra zavartalanul autózhattunk. A verseny végéig már nem volt semmi problémánk, így a kategóriánkban második helyen végeztünk, fontos pontokat szerezve. Szeretnénk köszönetet mondani a srácoknak, hogy végig felügyelték az autót!


Vizelli/Vizelliné Baranya kupa prológ fedélzeti kamerás felvétel: https://youtu.be/yr59XlfyAJ0


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
tqc
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
szilagyi
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
natur
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.