kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Magyarországon a Korda Racing R5-ös Skodája

A hétvégén magyar pályákon is versenybe száll a Korda Racing Skoda Fabia R5 versenyautója, amely mellett a csapat további három fegyverrel, egy Nissannal, egy Suzukival és egy Citroennel képviselteti magát a Mikulás Rallyn.

A jubileumi 20. Mikulás Rallyn a csapat egy régi ismerősre, ifjabb Érdi Tibor mutatkozik be az R5-ös géposztályban a Korda Racing Skoda Fabiájával, akinek csak az autó lesz újdánság, a csapat nem, korábban a Korda Racing Subaru WRC-inek valamennyi változatával volt alkalma versenyezni, így ismerős légkörben ejtheti meg a bemutatkozást az R5-ös géposztályban. További újdonság a csapat háza táján hogy Régi Péter ugyanitt debütál egy tereprali versenyautó fedélzetén, Peti a Nissan Qashquai-jal próbál szerencsét a Veszprém környéki pályákon. A Suzuki Ignis-t ezúttal is Balics Ákos viszi táncba, a hazai pálya előnyét pedig ifjabb és idősebb Fekete László élvezheti ki a Citroen C2 R2 Max fedélzetén.


„A Korda Racing Skoda Fabia R5-ösének magyarországi bemutatkozásával egy időben fontos mérföldkőhöz ért csapatunk, mert bár most még Régi Peti megy egyet a terepralis Nissannal, a jövőben már a rallysportra szeretnénk összpontosítani.” - mondta Korda Erik a szezon utolsó murvás versenye előtt. „A Skoda már a Világbajnokságon is bizonyította mire képes, természetesen itthon sem lehet más célunk vele, mint hogy a dobogós helyekért szálljunk vele harcba. Emellett a jövőben továbbra is szeretnénk segíteni a feltörekvő fiatalokat, Vizelli Karcsi példája, aki magyar bajnoki címe mellett nemzetközi szinten is óriási közönség kedvenccé vált, bizonyítja, hogy jó úton járunk és megéri segíteni a fiatalokat. Ez a hétvége azonban még nem a sikerek hajhászásáról szól, a Mikulás Rallyn mindig is a jó hangulat a lényeg, így most jött el az ideje, hogy Régi Peti tegyen egy próbát az egyik tereprali autónkkal. Balics Ákos a múlt hétvégi 5. Revo-Tec Rallyn a Penta Kupárt aszfalton, most pedig murván autózhat kedvére a Suzuki Ignisszel. Legifjabb versenyzőnk, ifjabb Fekete László tavaly itt mutatkozott be a rallysportban, egy évre rá már a Citroen R2-essel tér vissza a Mikulás Rallyra.”


A hazai szezon utolsó murvás versenye december 4.-én, vasárnap, Veszprémi központtal kerül megrendezésre, a gyorsasági szakaszokon reggel 9 órától sötétedésig zajlik a küzdelem.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stahlrad Gépgyártó Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépészet, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metall Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft, Szilágyi Kft, STEIN Villamos Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
tqc
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
szilagyi
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
natur
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.