kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Jöttünk, láttunk, visszamennénk!

A hétvégén a romániai Borossebesen, a Korda Racing három motorosának részvétele mellett, került megrendezésre a MAMS Enduro OB idei első futama. Minden adott volt egy jó versenyhez: - tökéletes helyszín, - szuper idő és pontos rendezés.

A Korda Racing eredetileg 5 fővel képviseltette volna magát a szomszédos versenyen, azonban ifj. Solymosi Gyorgy egyéb elfoglaltsága miatt volt kénytelen kihagyni kezdő futamot, Kátai Petit viszont a keddi edzésen elszenvedett sérülése kényszerítette visszavonulásra, akinek ezúton is mielőbb felépülést kívánunk. Így maradt a három muskétás: Tóth Attila szuperveterán, Mária Gyuri másodosztály es Linninger Patrick veterán kategóriában szálltak versenybe.


A napi penzumnak 2x50 km erdei szakaszt jelöltek ki a szervezők, körönként két mért gyorsasági szakasszal. A pályák a menők szerint a könnyebbek közé tartoztak, de a Kordás versenyzők sok év kihagyás után így is kemény feladattal néztek szembe. Mária Gyuri a kuplung meghibásodása miatt már az első napon kiállásra kényszerült. Tóth Attila derekasan helyt állt és a pannonhalmi serülése ellenére befejezte a napot és sikeresen célba ért. Linninger Patrick örömmel vágott neki a szakaszoknak és bar nagyon fáradtan, de mosolyogva adta le a versenymotorját a parc fermébe.


Másnap ugyanez ismétlődött. Sajnos Gyuri már el sem tudott rajtolni, Tóth Attila pedig a táv felénél komoly fajdalmai miatt feladni kényszerült a futamot. Így aztán Patrickra hárult megvédeni a mundér becsületét, aminek eleget is tett és ismét jó kedvvel érkezett a célba. Sajnos azonban öröme nem tartott soká, ugyanis eddig tisztázatlan okok miatt végül kizártak a versenyből. Ezzel együtt egy jó hangulatú rendezvényen vannak túl a fiúk és várják a folytatást.


A folytatást, amire ezúttal sem kell sokat várni, hiszen a hétvégén újra benzingőz illata járja majd át a Korda Racing sátrát, Ácson az endurocross bajnokság idei második futama kerül megrendezésre.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
szalai
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.