kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Dobogós reményekkel várja a folytatást Ózdon a Korda Racing

Sikeres napon van túl a Korda Racing Hyundai i20 R5-ös versenyautójával Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a páros parázs küzdelem után az abszolút negyedik helyen zárta a futam első napját.

A szokásoknak megfelelően az Országos Rallye Bajnokság idei második, ózdi állomása is a péntek délutáni prológgal vette kezdetét, melyen a szervezők egy jótékonysági akciót hirdettek egy kisgyermek megsegítésére, melyhez a Korda Racing versenyzői, Velenczei Ádám és Szedő Csaba is csatlakoztak, így Ádám alkalmi társával teljesítette a bemelegítő szakaszt.


Szombaton aztán eljött az igazság pillanata és végre a gyakorlatban is bebizonyosodhatott az, amit a csapat már keddi teszten érzett, hogy az Ózd Rallyn már komolyan számolni kell velük a magyar bajnokság élmezőnyének. Bár péntek este szakadó eső köszöntött Ózd környékére, ami okozott némi ijedtséget, de szerencsére szombatra felszáradtak a pályák, így kezdetét vehette a nyíltsisakos küzdelem. A kezdéssel már Miskolcon sem volt gond, hiszen első gyorsaságiján Ádám rögtön a harmadik időt szerezte meg a Hyundai-jal, és ugyanez történt Ózdon is, ismét a harmadik helyen kezdte a versenyt. Bár a kör hosszabbik szakaszán most is visszacsúszott egy kicsit, ezt hamar feledtette egy abszolút második idővel, amivel éket is vert az élmezőnyben. Az első nap végére, a dobogóról épphogy lecsúszva a negyedik helyet szerezték meg, ami mindenképp biztató a folytatást tekintve.


Korda Erik: - Összességében elégedettek vagyunk, hiszen Ádám egész nap tartotta a lépést az élmezőnnyel, több szakaszon is a Top3-ban tudott végezni. Nehéz nap volt a mai, de Ádám is a Hyundai is nagyon jól teljesített és szorosan tapadunk az élmezőnyre. Holnap egy új verseny kezdődik, átköltözünk Nógrád megyébe és azokat a Salgótarján környéki pályákat vesszük birtokba, amiket Ádámék a legjobban ismernek az egész bajnokságban, így azt hiszem minden esélyük megvan elcsípni az egyik dobogós helyet. Reméljük, az időjárás nem változik drasztikusan és holnap is száraz pályákon mehetünk.


A nap végén Salgótarjánban a Rallye2 Országos Bajnokság mezőnye is elkezdte a versenyhétvégét, a nógrádi megyeszékhely szívében megrendezett prológon Vizelli Károly és Nagy Péter ezúttal is maximálisan igyekezett kiszolgálni a közönséget és a Lada VFTS-sel a tőlük megszokott látványos autózással örvendeztették meg a nagyérdeműt. Mellettük Balics Ákos és Víg Sándor is bekapcsolódott a Rallye2 küzdelmeibe, akik természetesen már alig várják, hogy holnap kezdetét vegye a száguldás.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Régió Center Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
szalai
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.