kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Velenczei Ádám Szombathelyen is dobogó közelében

Az abszolút negyedik helyen zárta az Iseum Rally első versenynapját Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Korda Racing Hyundai R5-ös versenyautójával, Alberti Szabolcs a legjobb elsőkerekes a mezőnyben, ifjabb Fekete László kategóriája harmadik helyéről várja a folytatást.

Szombaton hat gyorsaságival kezdetét vette az Országos Rally Bajnokság idei első murvás versenye, az Iseum Rally. A fél tucat gyorsasági szakasz két pályán került megrendezésre, a majd 10 kilométeres Acsád és Szeleste és a 14 kilométeres Rally Katlan egyaránt három-három alkalommal szerepelt a programban.


A Korda Racing versenyzői közül három páros volt érdekelt a szombati napon és mindhárman sikerrel abszolválták az első napi penzumot. Velenczei Ádám az R5-ös Hyundai-jal inkább Szelestén érezte magát elemébe, itt egy abszolút második időt is bejegyeztek a neve mellé, a nap végén pedig az abszolút 4. helyen érkezett vissza a szervizbe. Alberti Szabolcs egy verseny kihagyás után ugyanott folytatta ahol Miskolcon abbahagyta, az Iseum Rally első napján sem akadt nála gyorsabb a két kerék hajtású autók mezőnyében, ifjabb Fekete László pedig kategóriája harmadik helyén zárt.


Korda Erik: Jó kis nap volt ez a mai, úgy látom a srácok élvezték a mai murvás pályákat és az eredményeinkre sem lehet panasz. Ádámnak és a Hyundai-nak már nagyon érik az első szakaszgyőzelem, Szelestén második nekifutásra majdnem meg is lett. Sajnos a nap végén a Rally Katlanban túlcsúsztak egy kicsit és tolatniuk is kellett és ennek köszönhetően lecsúsztak a nap végi dobogóról. Azonban aggodalomra semmi ok, a verseny nagyobbik fele még hátra van, hátrányuk pedig még fél perc sincs az élen állóval szemben, a harmadik helyezett pedig alig 10 másodperce van. Azt gondolom, vasárnap még minden esélyünk megvan az egyik dobogós helyre, Ádám is Hyundai murván is bizonyította, hogy a mezőny legelejében tudnak autózni. A dobogós helyek sorsa valószínűleg csak az utolsó métereken fog eldőlni, hiszen a leghosszabb pályát a legvégére hagyták a szervezők, így nagyon izgalmas befejező napra számítunk.


Az Iseum Rally állása az 1. nap végén:
1. Herczig Norbert/Bacigál Igor, Skoda Fabia R5 33:39.3
2. Hadik András/Kertész Krisztián, Ford Fiesta R5 +3.8
3. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5 +18,3
4. Velenczei Ádám/Szedő Csaba, Hyundai i20 R5 +29.9
5. Botka Dávid/Szenner Zsolt, Citroen DS3 R5 +39.8
6. Kazár Miklós/Ferencz Ramón, Ford Fiesta R5 +47.5...
27. Alberti Szabolcs/Földi Nikolett, Honda Civic R3 +4:39.7...
31. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max +6:21.9


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Régió Center Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
szalai
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.