kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Tovább menetelnek a Korda Racing motorosai

A szezon eddigi legkeményebb erőpróbája elé állította a Korda Racing motorosait az Endurocross Bajnokság hétvégi fordulója, a csapat motorosai azonban Szandaváraljáról sem tértek haza üres kézzel.

A nyár első hétvégéjén a Nógrád megyei Szandaváralján folytatódott a MAMS Endurocross bajnoksága, ahol a tomboló hőség és a hatalmas por mellett egy kőkemény pálya várt a Korda Racing motoros versenyzőire. A verseny lebonyolítása a szokásoknak megfelelően négy részben történt, elsőként a félórás, utána a quados és az egyórás, végül pedig a 120 perces viadal résztvevői mérhették össze erejüket. És abban sem volt változás, hogy Liszka Rolandnak köszönhetően ismét Korda Racing győzelemmel vette kezdetét a versenynap, ahogy Pannonhalmán majd Tokodon, úgy Szandaváralján is ő ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán a 30 perces futamot követően. Roli persze ezzel sem lakott jól, ezúttal is szerencsét próbált a felnőttek között a 60 perces futamban, ahol ismét remekelt, a közel hetvenfős abszolút mezőnyben a parádés hatodik helyen zárt, saját kategóriájában pedig nem akadt nála gyorsabb. Ugyanebben a mezőnyben próbált szerencsét a Korda Racing színeiben Pribula Adrián aki sajnos ezúttal nem tudta teljesíteni a távot. Linninger Patrick újra egy quad nyergében állt rajthoz az egyórás futamon. A rajtot sikeresen elvitte, de sajnos a tereprallyra felkészített quadja nem volt alkalmas a szűk erdei szakaszok teljesítésére. Így minden körben le kellett szállnia és átrakni egy keskeny részen a gépet, ami igen sok időt vett igénybe. De ezzel is beért hatodiknak a célba.


A fő számban, a kétórás versengésben a Korda Racing hat motorossal képviseltette magát, közülük ketten is beverekedték magukat a bivalyerős élmezőnyt jelentő Top10-be, Hertlik Donoven az abszolút 9., Solymosi György pedig közvetlenül mögötte, a tízedik helyen zárta a futamot. Szintén jár az elismerés Lantos Jánosnak, aki a veteránok közt másodikként érkezett célba. Englerth Tibor a Superveteran osztályban szerezte meg a hetedik helyet, míg Tóth Attila ugyanitt lett kilencedik, Gyabronka Bence számára viszont idő előtt véget ért a verseny.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM– ÓCSA

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
szalai
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.