kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Szlovákiában is hódítanak a Korda Racing motorosai

A Korda Racing legifjabb motorosa, Liszka Roland Szlovákiában folytatta idei menetelését és újabb futamgyőzelmet szerzett a Köbölkúton rendezett MotoCross futamon, míg a Lovcicán Kátai Péter hosszú kihagyás után ezüstéremmel tért vissza a versenypályára.

Az elmúlt hétvégén a szlovákiai Lovcicán folytatódott Magyarország Nyílt Nemzeti Enduro Bajnoksága, a bajnokság idei második állomásáról természetesen nem hiányozhattak a Korda Racing motorosai sem. A csapatot ezúttal a nagy visszatérő Kátai Péter és Mária István György képviselte a szomszédos futamon. A másodosztályban érdekelt Mária István György számára túl nehéznek bizonyult a szlovákiai pálya, emiatt idő előtt búcsút intett a versenynek. A sérüléséből felépülő Kátai Péter viszont remekelt, kategóriája második és az abszolút második negyedik helyen zárta a kihívásokkal gazdagon tűzdelt futamot.


Ezzel párhuzamosan az Esztergomhoz közeli Köbölkúton Liszka Roland a szlovák MotoCross bajnokságban vendégszerepelt, és a mindössze 12 éves motoros északi szomszédunk mezőnyében is megvillantotta tehetségét és az újabb futamgyőzelemnek köszönhetően tovább gyarapította serlegei számát.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM– ÓCSA

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
ventil logo
 
szalai
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.