kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Sikeres évet zárt a Korda Racing

Mindkét versenyautójával a célban zárta a 19. Szilveszter Rallyt a Korda Racing, Vizelli Károly és Kiss Ferenc is értékes tapasztalatokkal lett gazdagabb az év utolsó napjaiban a csapat R5-ös versenyautóival.

Bővebben...

Címvédőként, Kiss Ferenccel tér vissza a Hungaroringre a Korda Racing

A visszatérés jegyében készül az év utolsó versenyére a Korda Racing: bő egy évtized után visszatér Korda Erik csapatához és a Hyundaihoz a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenc, Vizelli Károly fél év szünet után kapja vissza a Skoda Fabia R5-öt, ifjabb Fekete László pedig egy év után ül vissza az M3-as BMW-be a 19. Szilveszter Rallyen.

Bővebben...

Idén is jó versenyt hozott a Mikulás

Újabb sikeres hétvégét produkált a Korda Racing, a csapat hat párosából öten teljesítették a 21. Taxi4 Mikulás Rally versenytávját, a legelőkelőbb helyen Hideg Krisztián érkezett célba, aki a Skoda Fabia R5-tel nagy csatában szerezte meg az abszolút hetedik helyet.

Bővebben...

Hideg negyedik, Várkonyi hatodik lett Horvátországban

A Korda Racing mindkét versenyautója sikerrel teljesítette a horvátországi Santa Domenica Rally Show-t, Hideg Krisztián és Kerék István a Skodával az abszolút negyedik, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a Hyundai-jal az abszolút hatodik helyen érkezett célba.

Bővebben...

Ismét két R5-össel megy Horvátországba a Korda Racing

November utolsó hétvégéjén, alig egy hónappal a Rally Croatia után a Korda Racing mindkét R5-ös versenyautója visszatér Horvátországba: a Skoda Fabiában ezúttal is Hideg Krisztián foglal helyet, míg a csapat Hyundai i20-asát Várkonyi Szabolcs küldi harcba.

Bővebben...

Elérték céljaikat a Korda Racing versenyzői Egerben

Sikeresen teljesítették célkitűzéseiket a Korda Racing versenyző, ifjabb és idősebb Fekete László kategóriájuk második helyét szerezték meg, Cseh Vilmos és Németh Gergely pedig mosolyogva szállt ki a karcmentes Skoda Fabia R5-ből az Országos Rally Bajnokság idei szezonzáró futama, a Credobus Eger Rally céljában.

Bővebben...

Vizelli meghódította a RallyLegendet

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegend-et.

Bővebben...

Hideg Krisztián a Mitropa Kupa bajnoka

Egy hónapon belül második bajnoki címét szerezte a Korda Racing Skoda Fabia R5-ös versenyautójával Hideg Krisztián és Kerék István, akik a horvát bajnokság után a németországi ADAC 3-Stadte Rallyen a Mitropa Kupában is megszerezték az első helyet.

Bővebben...

Liszka Roland tökéletes szezont futott

Tovább folytatta menetelését a MAMS Endrucross szakágának junior mezőnyében a Korda Racing motorosa, Liszka Roland Piliscséven futamgyőzelemmel ünnepelte bajnoki címét.

Bővebben...

Fekete a Mecsek Rallyn is dobogóra állt

Sikeresen teljesítette az 51. Aquaprofit Mecsek Rallyt ifjabb és idősebb Fekete László, a Korda Racing versenyzői kategóriájuk harmadik helyét szerezték meg az Országos Rallye Bajnokság idei utolsóelőtti állomásán.

Bővebben...

Egy autóval megy a Mecsek Rallyra a Korda Racing

Ifjabb Fekete László és Fekete László képviseli az Országos Rally Bajnokság idei utolsóelőtti állomásán a Korda Racing csapatát, a Citroen C2-vel versenyző apa-fiú páros friss nemzetközi tapasztalattal érkezik Pécsre.

Bővebben...

Vizelli Legendre cseréli a Mecseket

Ismét külföldre készül a Korda Racing közönségkedvenc versenyzőpárosa, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, tizenöt rali világbajnok társaságában, részt veszt az idén Colin McRae emléke előtt tisztelgő Rally Legenden.

Bővebben...

Bajnoki címet ünnepelt a Korda Racing

Ünnepléssel zárta horvátországi kirándulását a Korda Racing, a csapat Skoda Fabia R5-ös versenyautójával Hideg Krisztián és Kerék István megszerezte a horvát bajnoki címet, Vojtech Stajf a Hyundai-ok között végzett az élen, ifjabb Fekete László pedig az abszolút 21. helyen zárta a Rally Croatia-t.

Bővebben...

Horvátországba viszi R5-öseit a Korda Racing

Két szinte vadonatúj R5-ös versenyautóval vesz részt a világbajnoki futamként is hírbe hozott 44. Croatia Rallyn a Korda Racing, a csapat Skoda Fabiáját Hideg Krisztián, a Hyundai i20-at pedig a cseh Stajf Vojtech viheti táncba, míg ifjabb Fekete László a Citroen C2-vel száll harcba.

Bővebben...

Liszka Roland tovább menetel az Endurocrossban

Tovább folytatja menetelését a motoros Endurocross bajnokságban a Korda Racing legifjabb motorosa, Liszka Roland a MAMS Nagyfény Enduro Bajnokság borsodnádasdi futamán egy arany és egy ezüstéremmel lett gazdagabb.

Bővebben...

Liszka Motocrossban is az élen

Újabb sikerrel tért vissza a nyári szünetről a Korda Racing ifjú tehetsége, Liszka Roland ezúttal a Motocross mezőnyben szállt versenybe és kettős győzelemmel folytatta idei menetelését.

Bővebben...

Kényszerű szabadságot kapott a Korda Racing

Sajnálatos módon, alig néhány nappal a Budapest Rally rajtja előtt a szervezők lemondták az Országos Rally Bajnokság idei utolsó előtti állomását így a Korda Racing versenyzői hiába készültek a szezon talán legfontosabb, fővárosi versenyére, a hétvégre más programot kell találniuk.

Bővebben...

Volt mit ünnepeli a Korda Racingnek a Baranya Kupán

Örömből és bánatból egyaránt kijutott a Korda Racing versenyzőinek a Baranya Kupán, ifjabb Fekete László és Vizelli Károly egyaránt kategória győzelemmel térhet haza a versenyről, Balics Ákossal azonban kibabrált a technika ördöge.

Bővebben...

Vizelli visszatér a Ladához a Baranya Kupán

Három párossal képviselteti magát az idei Baranya Kupán a Korda Racing csapata, a Veszprém Rallyn az R5-ös Skoda Fabiával az első osztályban is sikerrel bemutatkozó Vizelli Károly visszatér a Ladához, Balics Ákos marad a Honda Civicnél, ifjabb Fekete László pedig első alkalommal vesz részt a komlói versenyen.

Bővebben...

Vizelli pontszerző helyen debütált a nagyok között

Sikeresen mutatkozott be az első osztályban a Korda Racing versenyzőpárosa, Vizelli Károly és Nagy Péter pontszerző helyen érkezett célba a Skoda Fabia R5-tel, míg ifjabb Fekete László és Fekete László egy ezüst és egy bronz, Balics Ákos és Borsfai Dávid pedig aranyéremmel térhetett haza a 24. Veszprém Rallyról.

Bővebben...

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.