kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Linninger Patrik Magyar Bajnok!

Amíg a Korda Racing autós párosát, Korda Eriket és Csató Attilát vasárnap is utolérte a technikai ördöge, a motoros szekció tarolt a Hungarian Baja-n és kisajátították a magyar bajnoki dobogót. Linninger Patrik újabb győzelmével a magyar bajnoki címet is megszerezte, másodikként Tóth Attila zárta a versenyt, Mária István György pedig élete első tereprali versenyén felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Tét nélkül várta a Hungarian Baja befejező napját Korda Erik és Csató Attila, több okból is. Egyrészt a szombati műszaki hibák miatt tetemes hátrányba kerültek a befejező napon így 100 százalékos autóval sem lett volna reális cél a pontszerzés a Világkupában, másrészt a meghibásodott hátsó differenciálművet nem tudták kijavítani, így csak kétkerék-hajtással álltak oda a fiúk a rajthoz. Mindez nem adott okot a bizakodásra, de a fiúk megpróbálták és nekivágtak az utolsó 150 kilométernek.


„Úgy gondoltuk, hogy egy próbát megér, de be kellett látnunk, hogy az autó most nagyon nem akarja ezt a versenyt.” – emlékezett vissza Korda Erik a versenyen történtekre. „Az első métereken kiderült, hogy elsőkerék-hajtással sose érünk le a szakaszról, az autót sem volt értelme tovább kínozni, ezen a hétvégén nagyon nem volt kedve a versenyhez, ezért kijöttünk a gyorsról. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen kis túlzással egész évben erre a versenyre készülünk, de idén 100 métert nem tudtunk megtenni valamilyen hiba nélkül. Szerencsére azért a motorosaink alaposan kitettek magukért, nagyon jó érzés, hogy a Korda Racing három motorosa sajátította ki a dobogót, Linninger Patrik pedig minden versenyét megnyerve, százszázalékos teljesítménnyel megszerezte a magyar bajnoki címet. Gratulálok nekik!”


A motorosoknál az első hely sorsa még nem dőlt el a befejező napra, Linninger Patrik szűk 3 perces előnnyel várhatta a rajtot csapattársával, Tóth Attilával szemben, Patrik azonban megnyerte a záró szakaszt, így futamgyőzelemmel ünnepelhette magyar bajnoki címét!”


„Nagyon nehéz verseny volt, sokkal nehezebb, mint amire számítottam” – kezdte értékelését Patrik. „Bár fokozatosan sikerült valamennyit gyorsulnom, de fenntartom, hogy a quad-dal gyorsabb lettem volna ezen a versenyen. Összegségében elégedettnek kell lennem, de bevallom, maradt bennem hiányérzet, mert azt hittem közelebb tudok kerülni a világkupa elejéhez. Azonban ez a realitás, az én motorom gyakorlatilag utcai, és különösen a futóműben ez most nagyon kijött. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernem a bajnoki címet és az is nagyon öröm, hogy két csapattársam, Tóth Attila és az első bálozó Mária István György társaságában állhattam fel a dobogóra. A Korda Racing és Korda Erik segítségének hála, idén végre elindult valami a motoros szakágban, ezen a versenyen már hat magyar versenyző mérhette össze erejét. Nagyon jó lenne, ha ez a tendencia továbbra is folytatódna és jövőre még többen lennénk.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.