kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Arany és ezüst Salgótarjánból

Újabb sikeres hétvégét zárt a Korda Racing a magyar rali bajnokság salgótarjáni állomásán, ifjabb Vizelli Károly több nehézség ellenére is parádés teljesítménnyel rukkolt elő és végül kategória győzelemmel és az abszolút második hellyel lettek gazdagabbak.

Szombat délután szakadó esőben vette kezdetét az Országos Rallye2 Bajnokság utolsó előtti, Salgótarjáni állomása, azonban a zord időjárás ellenére jól szórakozott a nagyérdemű, a Korda Racing közönség kedvenc Ladás párosa látványos autózással rukkolt elő. Vasárnap már a bajnoki pontokért folytatódott a küzdelem és a várakozásoknak megfelelően Salgótarjánban is tovább folytatódott a szezon első futamától tartó öldöklő harc Vizelli, Neukirchner és Szauer között. A Korda Racing pilótája már a nyitó szakaszon elfoglalta az abszolút második helyet, amit annak ellenére is megőrzött a célig, hogy napközben még az is felmerült, hogy nem tudják befejezni a versenyt.


Ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva: Kalandos verseny kerekedett számunkra a Salgó Rallyból. A szoros program miatt nem igazán tudtunk ráhangolódni a versenyre. A prológot ennek ellenére élveztük, óriási élmény volt ennyi néző előtt autózni, akik a rossz idő ellenére rengetegen voltak. Vasárnap aztán megkezdődött az igazi verseny. Az elejétől kezdve stabilan az élmezőnyben autóztunk, és egészen az ötödik szakaszig rendben volt minden. Sajnos ekkor a váltónk rakoncátlankodni kezdett, akkora rezonanciát keltve, hogy elsőször a futóműre gyanakodtunk. Mondhatni halálfélelmünk volt a gyorsasági közben. A szakasz után a folytatás mellett döntöttünk, majd a ceredi abszolút időnk után elevickéltünk a szervizparkig, ahol a fiúk csodát műveltek. A harminc perces szerviz alatt váltót, generátort és féket cseréltek a kocsin és finom hangolták a motort és az üzemanyag rendszert. Nagyon odatették magukat, és ezúton szeretnék nekik egy óriási köszönetet mondani. Eddig is úgy éreztem, de most már biztos vagyok benne, hogy messze nekünk van a legjobb csapatunk az országban és világszinten is megállnák a helyüket. A következő szakaszon egy olajfolyás miatt kis füst volt a kabinban, már mindenre gyanakodtunk, hogy mi gyulladhatott ki, de csak váltóolaj szivárgott a kipufogóra és az füstölt. A nyolcadik szakaszon aztán egy abszolút idővel koronáztuk meg a hétvégénket, ami egy szép lezárása volt a Salgó Rallynak. Összetettben második helyen végeztünk, a kategóriánkat pedig megnyertük. Ennek köszönhetően a szezonzáró Ózd Rally nagyon nagy izgalmakat fog tartogatni mindenkinek, úgyhogy már most készülünk rá!


A Salgó Rallye2 végeredménye:
1. Neukirchner András/Guzi Róbert, Honda Civic Type-R 46:57.9
2. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva, Lada VFTS +9.4 (P12 1. hely)
3. Szauer Gergő/Rácz László, Lada 2105 +15.5
4. Ifj.Fogarasi Attila/Toloczkó Péter, Honda Civic Type-R +41.9
5. Papp László/Papp Csaba, Volvo C30 +1:06.2...


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.