kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Vizelli megcsinálta, megnyerte a bajnoki címet az Ózd Rallyn

Hihetetlen izgalmak közepette, az utolsó méterekig folyó párharcban szerezte meg a Rallye2 abszolút magyar bajnoki címét, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, hozzájuk hasonlóan Régi Péter és Borsfai Dávid is remek hajrájának köszönhetően ünnepelt kategória győzelmet a célban.

Pedig Vizelliék számára nem voltak kedvezőek az előjelek, ugyanis a Korda Racing versenyzője betegen érkezett a verseny rajtjához, azonban a végén minden jóra fordult. A power stage-en aratott győzelemmel mind a záró futam, mind az éves abszolút bajnoki értékelés első helyén végzett.


Ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva: Úgy érezzük, erre a futamra se készültünk másképp, mint a többire, a fiúk a szokásos módon készítették fel az autót, mi pedig nyugodtan, odafigyelve jártuk a pályákat. Igazából nem is éreztük a dolog súlyát, hogy mi most úgymond bajnoki döntőre készülünk. A jó hangulatú felkészülés után a körülményekhez képest felszabadultan autóztunk, szinte teljesen problémamentesen. Ami hiba adódott a kocsin azt a fiúk rögtön orvosolták a szervizparkban. A verseny közben már éreztük, hogy minden az utolsó gyorsaságin fog eldőlni, amitől még izgalmasabb lett, mint bárki is gondolta volna. Sajnos Karcsi rosszul lett a második körre, amit valószínűleg egy vírus okozott. Ez a rosszullét az utolsó, mindent eldöntő szakaszra csúcsosodott ki. Mikor megtudtuk, hogy Neukirchnerék büntetést kaptak, egy picit könnyebb dolgunk volt, de azért nagy volt a nyomás. Nagyon sajnáltuk Gergőéket és Csomósékat, akik kiestek a versenyből ezen a szakaszon, így tulajdonképpen ölünkbe hullott a győzelem.

Nagyon nehezen akartuk elhinni, hogy sikerült megnyerni az abszolút bajnoki címet, az utolsó etapon végig sírtunk útközben mindketten. Igaz hogy nem mi nyertünk idén a legtöbbször, de mind a nyolc futamon célba értünk, és miénk volt a legkiegyensúlyozottabb teljesítmény az idei szezonban. Hatalmas köszönettel tartozunk a csapatunknak is, akik egész évben szívvel lélekkel dolgoztak az autón felkészítés közben és a szervizparkokban és végig mellettünk álltak minden helyzetben. Úgy érezzük nélkülünk ez nem sikerülhetett volna!


A Korda Racing másik egysége, Régi Péter és Borsfai Dávid is a végére kicsúcsosodó csata részese volt, a csonka szezont futó pilóta kategória győzelme ezüstöt ér a végelszámolásnál.


Régi Péter/Borsfai Dávid: Idén eddig csak kétszer álltunk rajthoz, de az események úgy alakultak, hogy reális esélyünk volt még a kategória második helyére év végén, ezért úgy döntöttünk, megpróbáljuk. A pályabejárás jól sikerült és a hangulat is kiváló volt mind a kocsiban, mind a szervizparkban. Az első kör után láttuk, hogy elég kicsik a különbségek köztünk és a vetélytársak között, ez pedig még jobban fellelkesített minket, szerettük volna megnyerni a kategóriát. Az ötödik szakaszon már felzárkóztunk, majd az etappá nyilvánított hatodik szakasz után, az utolsó gyorsaságira úgy álltunk oda, hogy aki nyeri a szakaszt, az nyeri a versenyt. Mindent beleadtunk, a Suzukinak is feküdt ez a pálya, úgyhogy a végére sikerült az élre ugrani. Ezzel pedig az év végi második helyünket is bebiztosítottuk, úgyhogy teljes boldogságban hagytuk el Ózdot. Szeretnénk köszönetet mondani a srácoknak, akik egy hibátlan autót hoztak nekünk, valamint Korda Eriknek és a Korda Racingnek a támogatást.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft., Stein Villamos Kft, Szilágyi Kft, MedGuru Kft, STEIN Villamos Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.