kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Nagy csapattal Szilveszterezik a Korda Racing

Ütős csapattal érkezik a Korda Racing az idei év utolsó versenyére, a Hungaroringen megrendezésre kerülő Szilveszter Rallyn a csapat versenyzői öt autót, egy R5-ös Skoda Fabiát, egy Lada VFTS-t, egy M3-as BMW-t, egy Suzuki Ignis-t és egy Honda Civic-et küldenek versenybe.

Immár hagyományosan az óév utolsó napjaiban, a Hungaroringen kerül sor a magyar autósport szezonzárására, a Szilveszter Rally azonban már nem csak az év legutolsó, de lassan a legnépesebb mezőnyt felvonultató autóversenye is egyben. A szervezőknek az a korábbi évekhez hasonlóan idén is néhány nap után ki kellett rakni a megtelt táblát, minek köszönhetően több mint 250 autó sorakozhat fel a rajtvonalnál.


A népes mezőnyből a Korda Racing is alaposan kivette a részét, hiszen öt versenyautóval érkeznek a Szilveszter Rallyra. A zászlóshajó szerepet a Mikulás Rally után ismét a Skoda Fabia R5 tölti be, Érdi Tibor után a jövő egyik nagy reménysége, az idei bajnokságban abszolút harmadik helyet szerző Vincze Ferenc is a Korda Racing Skodájával ejti meg debütálást az R5-ös kategóriában. A közönség legnagyobb örömére idén is rajthoz áll a versenyen a 2016-os Rallye2-es abszolút bajnok Vizelli Károly a Lada VFTS-sel, de Vizellihez hasonlóan ezúttal a csapat ifjú titánja, ifjabb Fekete László is a hátsókerék hajtásnak szavaz bizalmat, édesapjával párban egy M3-as BMW-re cserélik a Citroen C2 R2-t.  


Jövő évre szánt autójával érkezik a Hungaroringre Balics Ákos, aki egy Volkswagen Scirocco majd egy Suzuki Ignis után ezúttal egy Honda Civiccel próbál szerencsét. Nem marad a garázsban a csapat sokat látott Suzukija sem, az Ignis fedélzetén Tóth József és Borsfai Dávid búcsúzik az évtől.


„Hiába érkezünk öt versenyautóval a Szilveszter Rallyra, még így is maradt kettő a műhelyben, de a két tereprali autón kívül szinte mindent kipakolunk otthonról.” – mondta Korda Erik a versenyt megelőzően. ”Nagy örömmel köszöntjük a Korda Racing-nél Vincze Ferencet, akinek bár ez lesz az első versenye R5-ös autóval, de idén már bizonyította, hogy az esélyesek között kell számolni vele, és szerintem ahogy az egész szezonban, úgy most is a dobogós helyekért fog harcolni. Vizelli Karcsitól már szerintem mindenki tudja mire számíthat, szélvészgyors és látványos autózásra, de hasonlóra számíthatunk Fekete Lackótól és az M3-as BMW-től is. Sokakhoz hasonlóan Balics Ákos is már a következő szezonra készül a Szilveszter Rallyn, itt kezdi az ismerkedés a Hondával, Tóth Józsi pedig a jó öreg Suzuki Ignis-szel csatlakozik csapatunkhoz. A srácok nagyon készülnek a Szilveszter Rallyra, reméljük idén is sokan kilátogatnak a versenyre és a megszokott kiváló hangulatban búcsúztathatjuk az évet.”


A verseny első gyorsaságija december 28.-án, szerdán 15:38-kor rajtol, másnap hat gyorsasági szakasz kerül terítékre, az első reggel 7:33-kor, az utolsó 14:13-kor rajtol.


Szilveszter Rally nevezési lista: http://bit.ly/2hKdXzM


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stahlrad Gépgyártó Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépészet, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metall Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft, Szilágyi Kft, STEIN Villamos Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.