kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Jól kezdtek a Korda Racing versenyzői a Miskolc Rallyn

A Korda Racing mindhárom versenyzőpárosa sikeresen teljesítette a 23. Hell Miskolc Rally szombati versenynapját, Velenczei Ádám az abszolút hetedik, Alberti Szabolcs a kétkerekes autók mezőnyének éléről, ifj. Fekete László pedig kategóriája harmadik helyéről várja a folytatást.

A hagyományoknak megfelelően péntek délután a miskolci salakmotor pályán, a verseny értékelésébe nem számító prológgal vette kezdetét a Miskolc Rally, szombaton azonban már két bükki pályán, a Bükkszentlászó-Bükkszentkereszt és a Garadna-Mályinka közt, hat kőkemény gyorsasági szakasz szerepelt a programban.


Remekül kezdte a 2016-os szezont a Korda Racing vadonatúj Hyundai i20 R5-ösével Velenczei Ádám, aki a szezon első gyorsasági szakaszán a harmadik legjobb idővel érkezett célba Bükkszentkereszten. Ez a pálya egész nap jobban feküdt a pilótának, Mályinkán visszacsúszott az összetettben, azonban mindez nem sokat jelentett, hiszen az élmezőny tagjai között, szinte egész nap csak tizedmásodpercek döntöttek. Ádám már a verseny előtt hangsúlyozta, hogy a Miskolc Rally elsősorban a tanulásról szól, a nap folyamán sikerült gyorsulnia és egyre közelebb kerülnie a mezőny legelejéhez. A napot végül az abszolút hetedik helyen zárta, de vasárnap még bőven lesz lehetősége az előrelépésre.


Szintén remekül indította a szezont Alberti Szabolcs és Földi Nikolett, akik az R3-as Honda Civiccel már a nyitószakaszon élre álltak a kétkerék-meghajtású autók mezőnyében. Bár napközben beszedtek egy defektet, ami miatt egy időre búcsút intettek az első helynek, de a nap végére visszavették azt, így vasárnap az élről várhatják a folytatást.


Ifjabb Fekete László számára viszont éppen a kezdés jelentett némi gondot, az apa-fiú párost egy apró műszaki hiba lassította az első körben, a szervizben azonban a csapat orvosolta a hibát, Feketéék pedig megkezdték a felzárkózást és a nap második felében már egyre közelebb kerültek az élmezőnyhöz és összességében egy fantasztikus napot zártak.


Vasárnap újabb két páros csatlakozik a Korda Racing csapatához, a Rallye2-ben az abszolút bajnoki címvédő Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva egy Lada VFTS-sel, Balics Ákos és Víg Sándor pedig egy Honda Civiccel száll majd harcba.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Gépész Kft,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Régió Center Kft, Auner Motorsport

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.