kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Jöttünk, láttunk, visszamennénk!

A hétvégén a romániai Borossebesen, a Korda Racing három motorosának részvétele mellett, került megrendezésre a MAMS Enduro OB idei első futama. Minden adott volt egy jó versenyhez: - tökéletes helyszín, - szuper idő és pontos rendezés.

A Korda Racing eredetileg 5 fővel képviseltette volna magát a szomszédos versenyen, azonban ifj. Solymosi Gyorgy egyéb elfoglaltsága miatt volt kénytelen kihagyni kezdő futamot, Kátai Petit viszont a keddi edzésen elszenvedett sérülése kényszerítette visszavonulásra, akinek ezúton is mielőbb felépülést kívánunk. Így maradt a három muskétás: Tóth Attila szuperveterán, Mária Gyuri másodosztály es Linninger Patrick veterán kategóriában szálltak versenybe.


A napi penzumnak 2x50 km erdei szakaszt jelöltek ki a szervezők, körönként két mért gyorsasági szakasszal. A pályák a menők szerint a könnyebbek közé tartoztak, de a Kordás versenyzők sok év kihagyás után így is kemény feladattal néztek szembe. Mária Gyuri a kuplung meghibásodása miatt már az első napon kiállásra kényszerült. Tóth Attila derekasan helyt állt és a pannonhalmi serülése ellenére befejezte a napot és sikeresen célba ért. Linninger Patrick örömmel vágott neki a szakaszoknak és bar nagyon fáradtan, de mosolyogva adta le a versenymotorját a parc fermébe.


Másnap ugyanez ismétlődött. Sajnos Gyuri már el sem tudott rajtolni, Tóth Attila pedig a táv felénél komoly fajdalmai miatt feladni kényszerült a futamot. Így aztán Patrickra hárult megvédeni a mundér becsületét, aminek eleget is tett és ismét jó kedvvel érkezett a célba. Sajnos azonban öröme nem tartott soká, ugyanis eddig tisztázatlan okok miatt végül kizártak a versenyből. Ezzel együtt egy jó hangulatú rendezvényen vannak túl a fiúk és várják a folytatást.


A folytatást, amire ezúttal sem kell sokat várni, hiszen a hétvégén újra benzingőz illata járja majd át a Korda Racing sátrát, Ácson az endurocross bajnokság idei második futama kerül megrendezésre.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.