kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Egy időben két helyen a Korda Racing motorosai

Két részre szakadt a Korda Racing motoros tagozata az elmúlt hétvégén, Linninger Patrik 16 év távollét után Kaposváron visszatért a Motocros szakágba, a többiek pedig Tokodon, az Enduroscross bajnokság idei harmadik fordulójában pallérozódtak.

Április 22.-én, Kaposváron rendezték az MX Mania kupasorozat második fordulóját. Megannyi futam es induló között ott volt a Korda Racing motorosa, Linninger Patrick is, aki 16 éves szünet után tért vissza a szakágba. Tökéletes pályával és színvonallal várták a rendezők az ide látogató motorosokat es a megannyi nézőt egyaránt. Patrick tudta, hogy csodák nincsenek így nagyon nehéz dolga volt minden egyes körben. A senior kategóriát választotta, de bizony aki itt jól akar szerepelni annak bizony fel kell kötni a nadrágját. A Korda Racing motorosa szokásához híven, mindkét futamban jól rajtolt, de a 16 év szünet hamar megmutatkozott a folytatásban.

„Sajnos hamar kiderült, hogy ilyen kevés, szinte nulla felkészüléssel itt nem lehet labdába rúgni.” – emlékezett vissza Patrik. „Néhány kor után annyira görcsöltek az izmaim, hogy veszélyesnek éreztem folytatni és a befejezés mellett döntöttem.”  Mindemellett az sem elhanyagolható tényező, hogy a rengeteg profi cross-motor között Patrick egy 300-as kétütemű Enduro KTM-el indult, ami tovább nehezítette amúgy sem könnyű dolgát. „A búslakodásra semmi ok, hiszen ha sikerül a jövőben több időt a nyeregben töltenem, akkor bizonyára az eredmény is jobb lesz.” – zárta szavait Patrik.

A többiek ezzel párhuzamosan Tokodon, az Enduro-cross bajnokság idei harmadik állomásán vettek részt. A csapat legfiatalabb tagja, Liszka Roland újabb győzelmet aratott az Ifi mezőnyben, majd az egyórás futamon is rajthoz állt, a nyolcvanfős felnőtt mezőnyben az igen előkelő abszolút 8. helyen érkezett célba. A fő számban, a kétórás futamban a Korda Racing motorosai közül ketten is beverekedték magukat a bitangerős nemzetközi mezőnyben, Hertlik Donoven kategóriája harmadik helye mellé az abszolút hatodik helyen érkezett célba, míg Solymosi Györgyöt nyolcadikként intették le. Mögöttük Rátgéber István és Lantos János kéz-a-kézben, a 48.-49. helyen, Englerth Tibor pedig az 59. fejezte be a futamot.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM– ÓCSA

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.