kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Velenczei Ádám Szombathelyen is dobogó közelében

Az abszolút negyedik helyen zárta az Iseum Rally első versenynapját Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Korda Racing Hyundai R5-ös versenyautójával, Alberti Szabolcs a legjobb elsőkerekes a mezőnyben, ifjabb Fekete László kategóriája harmadik helyéről várja a folytatást.

Szombaton hat gyorsaságival kezdetét vette az Országos Rally Bajnokság idei első murvás versenye, az Iseum Rally. A fél tucat gyorsasági szakasz két pályán került megrendezésre, a majd 10 kilométeres Acsád és Szeleste és a 14 kilométeres Rally Katlan egyaránt három-három alkalommal szerepelt a programban.


A Korda Racing versenyzői közül három páros volt érdekelt a szombati napon és mindhárman sikerrel abszolválták az első napi penzumot. Velenczei Ádám az R5-ös Hyundai-jal inkább Szelestén érezte magát elemébe, itt egy abszolút második időt is bejegyeztek a neve mellé, a nap végén pedig az abszolút 4. helyen érkezett vissza a szervizbe. Alberti Szabolcs egy verseny kihagyás után ugyanott folytatta ahol Miskolcon abbahagyta, az Iseum Rally első napján sem akadt nála gyorsabb a két kerék hajtású autók mezőnyében, ifjabb Fekete László pedig kategóriája harmadik helyén zárt.


Korda Erik: Jó kis nap volt ez a mai, úgy látom a srácok élvezték a mai murvás pályákat és az eredményeinkre sem lehet panasz. Ádámnak és a Hyundai-nak már nagyon érik az első szakaszgyőzelem, Szelestén második nekifutásra majdnem meg is lett. Sajnos a nap végén a Rally Katlanban túlcsúsztak egy kicsit és tolatniuk is kellett és ennek köszönhetően lecsúsztak a nap végi dobogóról. Azonban aggodalomra semmi ok, a verseny nagyobbik fele még hátra van, hátrányuk pedig még fél perc sincs az élen állóval szemben, a harmadik helyezett pedig alig 10 másodperce van. Azt gondolom, vasárnap még minden esélyünk megvan az egyik dobogós helyre, Ádám is Hyundai murván is bizonyította, hogy a mezőny legelejében tudnak autózni. A dobogós helyek sorsa valószínűleg csak az utolsó métereken fog eldőlni, hiszen a leghosszabb pályát a legvégére hagyták a szervezők, így nagyon izgalmas befejező napra számítunk.


Az Iseum Rally állása az 1. nap végén:
1. Herczig Norbert/Bacigál Igor, Skoda Fabia R5 33:39.3
2. Hadik András/Kertész Krisztián, Ford Fiesta R5 +3.8
3. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5 +18,3
4. Velenczei Ádám/Szedő Csaba, Hyundai i20 R5 +29.9
5. Botka Dávid/Szenner Zsolt, Citroen DS3 R5 +39.8
6. Kazár Miklós/Ferencz Ramón, Ford Fiesta R5 +47.5...
27. Alberti Szabolcs/Földi Nikolett, Honda Civic R3 +4:39.7...
31. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max +6:21.9


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Régió Center Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.