kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Tovább menetelnek a Korda Racing motorosai

A szezon eddigi legkeményebb erőpróbája elé állította a Korda Racing motorosait az Endurocross Bajnokság hétvégi fordulója, a csapat motorosai azonban Szandaváraljáról sem tértek haza üres kézzel.

A nyár első hétvégéjén a Nógrád megyei Szandaváralján folytatódott a MAMS Endurocross bajnoksága, ahol a tomboló hőség és a hatalmas por mellett egy kőkemény pálya várt a Korda Racing motoros versenyzőire. A verseny lebonyolítása a szokásoknak megfelelően négy részben történt, elsőként a félórás, utána a quados és az egyórás, végül pedig a 120 perces viadal résztvevői mérhették össze erejüket. És abban sem volt változás, hogy Liszka Rolandnak köszönhetően ismét Korda Racing győzelemmel vette kezdetét a versenynap, ahogy Pannonhalmán majd Tokodon, úgy Szandaváralján is ő ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán a 30 perces futamot követően. Roli persze ezzel sem lakott jól, ezúttal is szerencsét próbált a felnőttek között a 60 perces futamban, ahol ismét remekelt, a közel hetvenfős abszolút mezőnyben a parádés hatodik helyen zárt, saját kategóriájában pedig nem akadt nála gyorsabb. Ugyanebben a mezőnyben próbált szerencsét a Korda Racing színeiben Pribula Adrián aki sajnos ezúttal nem tudta teljesíteni a távot. Linninger Patrick újra egy quad nyergében állt rajthoz az egyórás futamon. A rajtot sikeresen elvitte, de sajnos a tereprallyra felkészített quadja nem volt alkalmas a szűk erdei szakaszok teljesítésére. Így minden körben le kellett szállnia és átrakni egy keskeny részen a gépet, ami igen sok időt vett igénybe. De ezzel is beért hatodiknak a célba.


A fő számban, a kétórás versengésben a Korda Racing hat motorossal képviseltette magát, közülük ketten is beverekedték magukat a bivalyerős élmezőnyt jelentő Top10-be, Hertlik Donoven az abszolút 9., Solymosi György pedig közvetlenül mögötte, a tízedik helyen zárta a futamot. Szintén jár az elismerés Lantos Jánosnak, aki a veteránok közt másodikként érkezett célba. Englerth Tibor a Superveteran osztályban szerezte meg a hetedik helyet, míg Tóth Attila ugyanitt lett kilencedik, Gyabronka Bence számára viszont idő előtt véget ért a verseny.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM– ÓCSA

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.