kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Balics Ákos edzéssel pótolta a versenyt

Miközben csapattársai a Székesfehérvár Rallyn harcoltak a bajnoki pontokért, Balics Ákos kényszerű távollétében a Rába Ringen igyekezett pótolni a kimaradt versenykilométereket.

Kényszerűségből maradt távol az idei Székesfehérvár Rallytól a Korda Racing versenyzője, Balics Ákos, mivel a pilóta versenyautójához sajnos nem érkeztek meg időben az alkatrészek, Ákosnak ki kellett hagynia a magyar bajnokság idei negyedik állomását. Azonban a benzingőzről nem kellett lemondania, a rögtönzött B terv lépett életbe és Ákos egy kis múltidézésre használta az így felszabadult időt.


Balics Ákos: Sajnos úgy alakult, hogy nem lehetünk ott a Székesfehérvár Rallyn, de így sem ültünk tétlenül, hiszen leporoltuk a Korda Racing csapatának tartalék játékosait és az écsi Rába Ringen megrendezett Rally Edzés nevezetű eseményen küldtük harcba a lóerőket. Rendhagyó módon most a támogatóknak és a barátoknak is lehetőség nyílt arra, hogy ne csak külső szemlélőként, hanem pilóta illetve navigátor szerepben is próbára tegyék magukat. Két autóval képviseltük a csapat színeit és mindenki nagyon jól érezte magát. A 2016-os évben még a Historic bajnokságban használt VW Scirocco igazi kuriózumnak számít, de a sokat megélt Suzuki Ignis is mosolyt csalt az arcokra. Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű napot zártunk, s végül mindenki elégedetten térhetet haza, hogy kipihenje az élményeket. A kis kiruccanás után viszont már teljes gőzzel a soron következő veszprémi viadalra koncentrálunk, ahol nem lehet más a cél, mint a futamgyőzelem.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.