kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Kényszerű szabadságot kapott a Korda Racing

Sajnálatos módon, alig néhány nappal a Budapest Rally rajtja előtt a szervezők lemondták az Országos Rally Bajnokság idei utolsó előtti állomását így a Korda Racing versenyzői hiába készültek a szezon talán legfontosabb, fővárosi versenyére, a hétvégre más programot kell találniuk.

„A hatósági engedéllyel kapcsolatban kialakult helyzet miatt a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Kelet-Autósport Kft. megállapodott arról, hogy a 2017. szeptember 1-2-re tervezett Budapest Rallye lemondásra kerül. Az elmaradt futam pótlásáról az MNASZ és a Rendező közösen, várhatóan november 10. és 12. között gondoskodik.” -  áll a Szervező Bizottság augusztus 28.-án kiadott hivatalos közleményében. Az eredetileg a bajnoki szezon utolsó előtti versenyeként meghirdetett bajnoki futam tehát remélhetőleg nem kerül törlésre, azonban a Korda Racingnél bíznak benne, hogy nem a megjelölt novemberi időpontban kerülhet sor a futam pótlására.


„Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad, és hogy így marad el a Budapest Rally, úgy érezzük, egy ilyen esemény nem vet jó fényt a Magyar Bajnokságra.” – mondta csalódottan Korda Erik. „Azt hiszem, mondanom sem kell, mennyire fontos lett volna nemcsak a versenyzők, a csapatok, a támogatók és az egész rallysport számára az ország szeme előtt, a főváros vonzáskörzetében megrendezésre kerülő verseny, ami már nagyon hiányzott a magyar bajnokság menetrendjéből. Mindenki megdöbbenve fogadta az elmaradásról szóló hírt, de most már ezzel nincs mit tenni, tovább kell lépni és minden érintettnek azon kell dolgoznia, hogy a jövőben ehhez hasonló eset ne fordulhasson elő. Világszínvonalú csapatok versenyeznek a Magyar Bajnokságban, Európa szerte kevés olyan pontvadászatot találni ahol versenyről-versenyre 15-20 R5-ös autó szállna versenybe, nem szabad, hogy ilyen és ehhez hasonló események árnyékolják be bajnokságunkat.


Ráadásul a Korda Racinget duplán sújtja a verseny elhalasztása, mert a hirtelen megálmodott novemberi időpont már jó ideje foglalt a csapat naptárában és jelen állás szerint nem is tudnánk részt venni rajta. Bízunk benne, hogy a szövetség és a rendező részéről a novemberi időpont nincs kőbe vésve és esetlegesen kikérik az érintettek véleményét is, mert semmiképp sem szeretnénk lemaradni a Budapest Rallyról!”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.