kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Liszka Roland tovább menetel az Endurocrossban

Tovább folytatja menetelését a motoros Endurocross bajnokságban a Korda Racing legifjabb motorosa, Liszka Roland a MAMS Nagyfény Enduro Bajnokság borsodnádasdi futamán egy arany és egy ezüstéremmel lett gazdagabb.

A szokásoknak megfelelően a Korda Racing sikerével vette kezdetét a nyári szünet után szeptember utolsó vasárnapján, Borsodnádasdon folytatódó MAMS Nemzetközi Endurocross bajnoksága, hiszen az ifi-k mezőnyében tovább folytatta menetelését a csapat legfiatalabb versenyzője, Liszka Roland magabiztos győzelmet aratott a félórás futamban.


Liszka Roli azonban nem ült babérjain, hiszen az aranyérme mellé egy ezüstöt is begyűjtött Borsodnádasdon, mivel ahogy azt már tőle megszokhattuk ismét benevezett a soron következő 1 órás futamba is. Roli pedig nem levezetésnek szánta a futamot és a felnőttek mezőnyben is megmutatta gyorsaságát és végül a szenzációs második helyen fejezte be a versenyt.


A fő számban, a kétórás futamban ezúttal Hertlik Donoven volt a csapat leggyorsabbja, a Kawasakival száguldó motoros végül az kategóriája hatodik és az abszolút 21. helyen zárta a versenyt. Donoven mellett a Lantos János a veterán kategória ötödik helyén érkezett célba, Englerth Tibor műszaki hiba miatt hét körrel a cél előtt kényszerült korai búcsúra.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
staple care logo

 equicom logo
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
FKZ-Tools
 kr ies 
Rabakert
 
revo
 
verbis
 
 
kr muzsai 16
 
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
hardy1
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
 
LF logo szlogennel
 
szalai
 
MA logo
 
Al Oliva
 
travel4u
 
regio center
 
 
Steinerbrunner
Győző
 
Pápai Beton Kft
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.