kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Liszka Roland tökéletes szezont futott

Tovább folytatta menetelését a MAMS Endrucross szakágának junior mezőnyében a Korda Racing motorosa, Liszka Roland Piliscséven futamgyőzelemmel ünnepelte bajnoki címét.

Bajnokként érkezett a MAMS Endurocross bajnokságának idei utolsó állomására a Korda Racing ifjú versenyzője Liszka Roland, aki a szezon első hat versenyén hat győzelmet aratva már Borsodnádasdon bebiztosította 2017-es bajnoki címét az ifjúsági mezőnyben. Roland azonban annak ellenére is rajthoz állt a szezonzáró, Piliscsévi futamon, hogy korábban már behozhatatlan előnyre tett szert üldözőivel szemben.


Célja természetesen ezután sem lehetett más, mint a futamgyőzelem a 30 perces futamon, és végül nem is esett csorba idei parádés teljesítményén, a sorozat hetedik állomásán hetedik győzelmet aratva, tökéletes szezont produkált. Természetesen itt még nem ért véget számára a szezon, hiszen jó szokásához hűen ezúttal is szerencsét próbált a felnőttek egyórás futamában, ahol ezúttal is elismerésre méltó teljesítménnyel rukkolt elő, a 90 motoros alkotta mezőnyben az igen előkelő hatodik helyen érkezett célba, kategóriájában pedig a dobogó harmadik fokán ünnepelhetett. Az egyórás futamban Liszka mellett Majoros Ottó és Várda László képviselte a Korda Racing színeit, Majoros az abszolút értékelés 55., Várda pedig a 60. helyen érkezett célba.


A fő számban, a kétórás futamban hat motoros indult a Korda Racing színeiben. Közülük négyen értek célban, a párban versenyző Linninger Patrik és Tóth Attila sajnos korai búcsúra kényszerült. A célbaérkezők közül Hertlik Donoven bizonyult a leggyorsabbnak aki Kawasakaijával az abszolút 10. hely mellé kategóriája negyedik helyét is megszerezte, amivel kategóriájában bebiztosította harmadik helyét a bajnoki ponttáblázaton. A szintén Kawasakival versenyző Silling Balázs az abszolút 33. helyen zárta az Endurocross bajnokság idei szezonzáró viadalát, Lantos János a veterán csoport ötödik és az abszolút 64. helyen érkezett célba, Englerth Tibor pedig a superveterán hetedik és az abszolút 82. helyen végzett.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM 2364 Ócsa

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.