kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Vizelli meghódította a RallyLegendet

Meghódította San Marino népes közönségét Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, a Korda Racing versenyzői közönségdíjas autózással tették emlékezetessé az idei RallyLegend-et.

Hiába a több mint 1200 kilométeres távolság Létavértes és San Marino között, Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva gyakran érezhette úgy a RallyLegenden, mintha otthon versenyeznének, hiszen a pályák szélén rengeteg magyar zászló jelezte, hogy Kareszékhoz hasonlóan sok magyar szurkoló indult útnak hogy részesei lehessenek az idei RallyLegendnek. A Korda Racing versenyzői a jó öreg Lada VFTS-sel érkeztek San Marinoba, ahol egyetlen céljuk volt, hogy az itteni közönségnek is adjanak egy kis ízelítőt mitől olyan népszerűek Magyarországon.


Persze minden kezdet nehéz, most sem alakult ez másképp - a San Marinoba vezető úton a szervizautó meghibásodott, illetve az érkezés során is akadtak félreértések a szállással kapcsolatban, de a csapat minden problémát gyorsan és sikeresen megoldott. Ezt követően pedig a pályabejárás után jöhetett az, aminek jönnie kellett – Karesz látványos autózással készült „legendes” debütálására, mely a nézők legnagyobb örömére sikerült is. A kilométerek szépen teltek, a Lada VFTS pedig csak keresztben haladt előre. A cél előtti utolsó kanyarban egy defekt még gyarapította az élmények sorát, de ez nem ront az összképen, hatalmas élmény és garantált siker az eredménye az olasz melónak.


„Feledhetetlen élménnyel gazdagodhattunk a hétvégén, nem mindennapi érzés volt egy ilyen közönség előtt autózni.” – emlékezett vissza Vizelli. „Egy cél volt kitűzve - szerettünk volna sokat keresztben autózni, jól érezni magunkat illetve kiszolgálni a közönséget és úgy gondolom, ezeket sikerült teljesíteni. Fantasztikus élmény volt, sokáig a hatása alatt leszek, ebben biztos vagyok. Kisebb-nagyobb nehézségek azért akadtak a verseny előtt, de szerencsére a futamon már nem hátráltatott minket semmi. Talán egy apróság, amin változtatnék így utólag, egy garnitúra gumival többet vinnék magammal, ugyanis a verseny vége felé már nagy gondban voltunk a kopott abroncsokkal. Ennek a számlájára írjuk azt is, hogy az utolsó szakasz utolsó kanyarjában kaptunk egy defektet. Egy dolog volt még az autóban, amire figyelnünk kellett – mindegyik szakasz végére a víz 140 fokosra forrt fel, így csak arra összpontosítottunk, hogy kibírja a végéig. Ezeken kívül azonban minden a lehető legjobban alakult, célba értünk, az előzetes terveket pedig sikeresen teljesítettük. Nagyon nagy köszönettel tartozom a szervizes fiúknak, a csapatnak, akik nemcsak a futamon, hanem a felkészülés során is rengeteget segítettek. Mindezek mellett pedig büszke vagyok a többi magyar párosra is, akikkel együtt remélem, sikerült egy kis magyar virtust belevinni az olasz szurkolók életébe.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.