kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Cseh Vilmos a Korda Racing Skodájával az Eger Rallyn

Újabb versenyző mutatkozik be a Korda Racing színeiben az Országos Rallye Bajnokság idei utolsó állomásán, a csapat Skoda Fabia R5-ösével ezúttal Cseh Vilmos és Németh Gergely száll versenybe.

Amint az ismert az utolsó pillanatokban lemondott fővárosi bajnoki viadal helyét Eger vette át, így a hevesi megyeszékhely idén a bajnokság utolsó állomásaként látja vendégül az Országos Rallye Bajnokság mezőnyét.


Ennek köszönhetően valósulhatott meg Cseh Vilmos régóta dédelgetett álma, hogy egy R5-ös versenyautóval megmérkőzzön a magyar bajnoki mezőnnyel, aki a Korda Racing színeiben, a csapat Skoda Fabiájával ejti meg a bemutatkozást. Természetesen Cseh Vili nem marad csapattárs nélkül, a szezonzáróról sem hiányozhat ifjabb és idősebb Fekete László sem, akik a Citroen C2-vel búcsúznak az évadtól.


„Nagyon örülünk neki, hogy újabb tehetséges versenyzőpáros mutatkozhat be csapatunkban.” - mondta Korda Erik, a Korda Racing tulajdonosa. ”Viliék most először ülnek R5-ös versenyautóba, az idén pedig csak a két murvás versenyen, Szombathelyen és Veszprémben álltak rajthoz, így biztosan kell majd nekik egy kis idő, hogy megismerjék az autót, de biztos vagyok benne, hogy hamar rákapnak majd az ízére. Mivel a bajnoki cím sorsa már eldőlt, egy kicsit foghíjas lesz a mezőny Egerben, de erőfelmérőnek így is tökéletes lesz, hiszen összesen 11 páros érkezik R5-ös autóval Egerbe. Számunkra elsősorban a tapasztalatszerzés a fontos, és hogy a srácok jól érezzék magukat az autóban, így az eredmény ezúttal csak másodlagos szempont. Az állandóság jegyében Viliék mellett apa-fia párosunk, ifjabb és idősebb Fekete László is ott lesz a rajtnál, számukra elsősorban az egri pályák és az őszi időjárás elegye jelenti majd az újdonságot.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.