kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Elérték céljaikat a Korda Racing versenyzői Egerben

Sikeresen teljesítették célkitűzéseiket a Korda Racing versenyző, ifjabb és idősebb Fekete László kategóriájuk második helyét szerezték meg, Cseh Vilmos és Németh Gergely pedig mosolyogva szállt ki a karcmentes Skoda Fabia R5-ből az Országos Rally Bajnokság idei szezonzáró futama, a Credobus Eger Rally céljában.

November első hétvégéjén, Egerben zárult az Országos Rally Bajnokság idei szezonja, melyen a Korda Racing két versenyautóval képviseltette magát. A csapat egy R5-ös és egy R2-es versenyautóval szállt harcba a Credobus Eger Rallyn. A Skoda Fabiával a kategóriában itt debütáló Cseh Vilmos és Németh Gergely az ismerkedés jegyében teljesítette a gyorsasági szakaszokat, és maximálisan kiélvezve a hétvégét az abszolút 12. helyen zárták első közös versenyüket a Skodával. Ifjabb Fekete László és édesapja számára a Citroen C2 R2 már nem tartogatott túl sok újdonságot, a családi páros már második szezonját teljesítette a kisautóval, Egerben mindössze 9 másodperccel maradtak le kategóriájuk győzelméről és szerezték meg a második helyet.


„Összességében egy újabb sikeres hétvégén vagyunk túl, hiszen a Korda Racing mindkét autója karcmentesen érkezett meg az Eger Rally céljába” – összegzett Korda Erik a magyar bajnoki szezonzárója után. „Örülünk, hogy Viliék a rajttól a célig minden egyes percét élvezték a versenynek, alig akartak kiszállni az autóból, majdhogynem úgy kellett őket kirángatni . Nagyjából egy éve érkezett meg hozzánk az első R5-ös autó, amit azóta újabb kettő követett és azt hiszem csapatunk jelesre vizsgázott tanulóévében. Ezidáig egyetlen versenyt sem kellett műszaki hiba miatt feladnunk és akár a Hyundai, úgy a Skoda is számos alkalommal bizonyította, hogy a győzelemért lehet vele harcolni. Ebben nagyon sok munkája van a srácoknak, amit ezúton is köszönök nekik! Az évnek azonban még közel sincs vége, így most egy pár napot közös pihenéssel töltünk, elutazunk egy kicsit télből a nyárba, hogy aztán november végén feltöltődve térhessünk vissza a versenypályákra.”


A Credobus Eger Rally végeredménye:
1. Vincze Ferenc/Bazsó Attila, Skoda Fabia R5
2. Turán Frigyes/Farnadi Ágnes, Ford Fiesta R5
3. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5
4. ifj.Kiss László/Kissné Varga Zsuzsanna, Ford Fiesta R5 Evo
5. Kazár Miklós/Ferencz Ramón Ford Fiesta R5
... 12. Cseh Vilmos/Németh Gergely, Skoda Fabia R5
... 26. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.