kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Idén is jó versenyt hozott a Mikulás

Újabb sikeres hétvégét produkált a Korda Racing, a csapat hat párosából öten teljesítették a 21. Taxi4 Mikulás Rally versenytávját, a legelőkelőbb helyen Hideg Krisztián érkezett célba, aki a Skoda Fabia R5-tel nagy csatában szerezte meg az abszolút hetedik helyet.

Idén is három pálya és hat gyorsasági alkotta a veszprémi központú Mikulás Rallyt amely komoly izgalmakat és szoros csatákat hozott. A Korda Racing versenyzői közül Hideg Krisztián és Kerék István két bajnoki címmel a zsebében, de limitált murvás tapasztalattal érkezett a versenyre, ennek ellenére sikerült tartani a lépést az ellenfelekkel és a 16 R5-ös páros között az abszolút hetedik helyen érkeztek célba. Várkonyi Szabolcs számára ezúttal az időeredmény nem volt szempont, állandó navigátorát felesége, Mónika váltotta a jobb1-ben. Nem ők voltak az egyedüli házaspár a csapatnál, Vizelli Károly tavaly Évával szerezte meg a Rallye2 bajnoki címet, itthon azonban idén most először száguldoztak együtt. Ifjabb Fekete László is új navigátor kapott a versenyre, édesapja helyét Kulcsár Dániel vette át, mint ahogy Balics Ákos mellett is új társ mutatkozott be Antal Klaudia személyében. Régi Péter egy évet várt arra, hogy ismét meghajthassa a csapat tereprali autóját, a Nissan Quashai-t, akit idei útjára Borsfa Dávid kísért el.


„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, a srácok most is alaposan kitettek magukért, mint ahogy tették azt egész évben.” – kezdte a Mikulás Rally értékelését Korda Erik. „Nem volt könnyű hétvégéjük, Veszprémben hat versenyautó sorakozott fel a sátrunk alatt. Hideg Krisztián jó kis csatát vívott a többiekkel és szerezte meg a hetedik helyet, miközben Várkonyi Szabolcs a Hyundai-jal, Vizelli Károly pedig a VFTS-sel autóztatta meg élete párját. Jól sikerült Fekete Lackó és Kulcsár Dani bemutatkozása, az újdonsült páros házon belül is talált magának ellenfelet, hiszen Vizelli Karcsiékkal kéz a kézben érkeztek célba. Régi Petiék a rali rajtjánál kicsit ránk ijesztettek, rögtön az első gyorsaságin felborultak a Nissannal. Szerencsére a versenyzők sértetlenül vészelték át a kalandot és mivel az autónak sem esett komoly baja folytathatták a száguldást, amely így végül a célban ért véget, a tereprali kategóriában a második helyet szerezték meg. Egyedül Balics Ákoséknak kellett idő előtti búcsúra kényszerülniük, de amíg mentek ők is nagyon élvezték a pályákat. Jövünk jövőre is!”


A 21. Taxi4 Mikulás Rally végeredménye:
1. Ranga Péter/Szőke Tamás, Skoda Fabia R5 38:27.2 38:27.2
2. Turán Frigyes/Bagaméri László, Ford Fiesta R5 +2.5
3. Bútor Róbert/Tagai Róbert, Skoda Fabia R5 +6.1
4. Kazár Miklós/Dallos Ferenc, Ford Fiesta R5 +12.9
5. Balogh János/Holczer Dániel, Ford Fiesta R5 +19.1
6. Maricsek Miklós/Bán Viktor, Mitsubishi Lancer Evo IXR4 +21.8
7. Hideg Krisztián/Kerék István, Skoda Fabia R5 +24.6
17. Várkonyi Szabolcs/Várkonyi-Cser Mónika, Hyundai i20 R5 +2:27.6...
29. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva, Lada VFTS +5:52.0...
30. ifj. Fekete László/Kulcsár Dániel, Citroen C2 R2 Max +6:12.2...
50. Régi Péter/Borsfai Dávid, Nissan Qashqai +11:06.5...


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility, Master Aid, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Szilágyi Kft, PP Média Kft, Tibuktu Bt, Lubricants Hungary Kft, Sprint Nyomda

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.