kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Címvédőként, Kiss Ferenccel tér vissza a Hungaroringre a Korda Racing

A visszatérés jegyében készül az év utolsó versenyére a Korda Racing: bő egy évtized után visszatér Korda Erik csapatához és a Hyundaihoz a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenc, Vizelli Károly fél év szünet után kapja vissza a Skoda Fabia R5-öt, ifjabb Fekete László pedig egy év után ül vissza az M3-as BMW-be a 19. Szilveszter Rallyen.

Az ünnepek alatt sincs megállás a Korda Racing számára, hiszen ralis berkekben immár rendhagyó módon az óév utolsó napjaiban a Hungaroring-en ér véget a versenyszezon. Az idén immár 19. alkalommal megrendezésre kerülő Szilveszter Rallynak a Korda Racing is állandó vendége, a csapat versenyautói az elmúlt években több alkalommal is győzelemhez segítették versenyzőpárosait. A legutolsó győzelemét éppen tavaly szerezte a csapat, akkor Vincze Ferenc és a Korda Racing Skoda Fabia R5 versenyautója bizonyult a leggyorsabbnak, így idén címvédőként térhet vissza az autósportok magyarországi szentélyébe Korda Erik csapata.


„Több szempontból is izgatottan várjuk az idei Szilveszter Rallyt, hiszen az év vége is számos újdonságot tartogat számunkra” – mondta Korda Erik. „Vizelli Károly a Veszprém Rallyn már megkezdte az ismerkedést a Skoda Fabia R5-tel, a nyári murvás futamon a bemutatkozás nagyszerűen sikerült, Karesznak elsőre sikerült beverekednie magát a Top10-be egy R5-ös autóval. Számára most jött el az idő, hogy végre aszfalton is kipróbálja a Fabiát. A Hyundai i20-asban egy régi ismerőst köszönthetünk újra, bár a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferencet senkinek nem kell bemutatni. A Fefe-Hyundai-Korda Racing tengely viszont egyáltalán nem újkeletű, bő tíz évvel ezelőtt összejött már ez a hármas, akkor néhány verseny erejéig a Hyundai Accent WRC-vel futamot is tudtunk nyerni. A két R5-ös mellett csapatunk legbiztosabb pontja, ifjabb Fekete László sem hiányozhat a versenyről, Lackó viszont a tavalyi évhez hasonlóan most is pihenteti a C2-est és egy M3-as BMW-vel készül pontot tenni az idei szezon végére. Az előzetes hírek alapján idén is komoly mezőnyre és parázs csatákra számíthatunk, de valószínűleg a nézőknek látványból sem lesz hiány. Versenyzőink kíváncsian várják, hogy egyetlen nyári murvás verseny R5-ös tapasztalatával mire lehetnek képesek aszfalton, téli körülmények között a többiekkel szemben, de a legfontosabb hogy autózzanak egy jót és jó szájízzel zárhassák az évet.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, Blaora Kft, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Gunhouse – ZN-Tech Kft., Total Quality Control Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Iramco Trade Kft, Laha Facility, Master Aid, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Szilágyi Kft, PP Média Kft, Tibuktu Bt, Lubricants Hungary Kft, Sprint Nyomda

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
MA logo
 
Al Oliva
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.